follow me taw...!!! i will follow u back

Tuesday, August 16, 2011

GA : Kad Raya + Duit Raya Fairus Ibrahim

 
"Kad Raya + Duit Raya Fairus Ibrahim"
 
nak join klik banner atau link di bawah
 
dateline : 21 ogos 2011

tag :
ct noorytah
eB 
hezrina

Monday, August 15, 2011

Doa Giveaway


klik banner atau link di bawah untuk join

tarikh tutup : 15 Ogos 2011 (12.00 tgh malam)

Saya nak menang giveaway sempena Ramadhan di http://megahasz.blogspot.com

Tuesday, August 9, 2011

Contest WonderWoman Mommy & Baby


nak join klik banner atau link di bawah :


dateline : 1.8.2011 - 1.9.2011

nama anak : Muhammad Rayyan Danish b Khairul Anuar
umur anak : 1 tahun 11 bulan
nama ibu : Nur Arzieyana bt Ariffin
umur ibu : 26 tahun

Tuesday, May 24, 2011

MOM & ME SWEET PHOTO CONTEST

 " GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON 
"VACATION" 2D1N & SPONSOR BY aNJe a.k.a MaMa_BaLQiS" 

 
 
 Klik Banner to join
due date : 25 Mei 2011 

Penganjur Contest adalah:http://damiaqish.blogspot.com/
 
 Penaja untuk contest kali ni adalah:
http://fztogether.blogspot.com/ &  http://storyofsuri-2.blogspot.com/
 
 
 
Nama anak : Muhammad Rayyan Danish b Khairul Anuar
Umur : 1 tahun 8 bulan

Monday, April 11, 2011

Cute Baby With HAT Contest


 " GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON
"VACATION" 2D1N & SPONSOR BY aNJe a.k.a MaMa_BaLQiS


Penaja untuk contest kali ni adalah:
http://etieyerywan.blogspot.com/ 

nak join silalah klik banner di atas ataupun link di bawah:

due date pada 22 April 2011

ini adalah gambar rayyan danish utk entry kali ini:


Nama : Muhammad Rayyan Danish b Khairul Anuar
Umur : 1 tahun 7 bulan 

GOOD LUCK RAYYAN DANISH...!!!

Thursday, March 24, 2011

'Look a Like Contest' by Ummiaqeef & Mom's Diary



Klik link di atas utk join ye...
tarikh tutup pada 31 Mac 2011

aku nak tag:
Ct Noorytah
Mama rifQy

.
Nama Ibu : Nur Arzieyana binti Ariffin
Nama Anak : Muhammad Rayyan Danish b Khairul Anuar
Umur Anak :1 tahun

.... sebenarnya muka rayyan danish mirip muka papanye.. tp gambar ni je yg mcm mirip mamanyer.. tu yg cube cube jelah.. mne tau ada rezeki kan... =).. good luck..

Friday, March 4, 2011

GAYA BERSAMA HANDPHONE





nak join klik link di atas ek...
due date: 6 Mac 2011

gambar yg dipertaruhkan


tag :
nad
mama zakwan
anje..

GOOD LUCK RAYYAN DANISH ...

Anakku Comel Giveaway by LittleStoryFromLittleFamily


nak join klik link di atas ye..

due date : 12 Mac 2011

 

GOOD LUCK RAYYAN DANISH ...

tag:
Ct Noorytah
Dida
Hidd

Wednesday, March 2, 2011

LUCKY DRAW LITTLE CUTE ANIMAL 2011.


nak join klik link di atas ye... due pada 11 Mac 2011

hadiah:
5 ekor anak patung yg sgt comel seperti gambar di atas ye... 

GOOD LUCK ..!!!

Monday, February 14, 2011

CONTEST: SHOWING YOUR LOVE


nak join klik link kt atas ye... tarikh tutup pada 15 Februari 2011

penaja utama contest ni :
gambar yang me pertaruhkan :
-
-
-

Nama saya  : Nur Arzieyana bt Ariffin
Nama Kesayangan : Muhammad Rayyan Danish b Khairul Anuar
Hubungan : Ibu dan Anak

Gambar ni diambil masa papa g beli barang di mydin. Rayyan sibuk suruh saya amek gambar dengannya... sambil sibuk pegang kamera die mahu mencium saya. =)
Dengan kehadiran Rayyan Danish maka lengkaplah kehidupan saya dan suami. Kehadirannye membuatkan saya sentiasa gembira dan tersenyum riang. keletahnya membuat saya rasa sgt terhibur. Rayyan Danish anugerah Allah yg paling berharga dlm hidup kami. Dia selalu mencuit hati kami... die membesar dengan sihat dengan susu badan ku... saya harap die akan menjadi anak yang soleh dan sentiasa ingat pada Allah SWT..



Contest Holiday Ummi 2011


nak join klik je link kat atas tu okeh... tarikh tutup contest ni pada 15 Februari 2011

jawapan me :
Bukit Merah Laketown Resort

gambar percutian menarik me:
-
-
-
lokasi : Menara Condong, Perak

Me nak tag semua kwn2 yg dtg ke blog me...

Friday, February 11, 2011

1'ST GIVEAWAY KAMI "MELITA"


oleh :

tajuk GA :

tarikh tutup :
14 Februari 2011

link GA :

wish :
GA ni diadakan sempena hari mule2 mereka bercouple.. so sekarang ni mereka dah menjadi suami isteri... Alhamdulillah.. semoga ikatan suami isteri Pn Ieta akan kekal hingga ke akhir hayat.. amin

nak join klik link GA okey..

tag:
noorytah
dida
hidd

MAULIDUR RASUL GIVEAWAY



oleh :

tajuk GA :

tarikh tamat:
14 Februari 2011

link GA :

nak join klik link GA di atas ye..
GOOD LUCK

Thursday, February 10, 2011

sukasuki my baby giveaway

oleh :

tajuk GA :

tarikh tamat :
11 Februari 2011

link GA :

gambar yang dipertaruhkan :
-
-
-

Nama : Muhammad Rayyan Danish b Khairul Anuar
Umur : 1 tahun 5 bulan

masa ni nak bwk die ke hospital Az-Zahra sebab time ni mmg die tgh demam.. tp bile kiteorang agah die, die dok gelak sakan sampai semua org tgk die.. hehehe..

kalau nak join klik link GA di atas ye...
GOOD LUCK RAYYAN DANISH

CONTEST CUTE SPECKY WOW!!!

oleh :

tajuk contest :

tarikh tamat contest :
12 Februari 2011

link contest :

gambar yg dipertaruhkan :
-
-
-

tag:
Ibu Humaira
Ibu Misha
Hezrina
Mummy Adib

kalau nak join klik link contest di atas ye..
GOOD LUCK RAYYAN DANISH...


We Love Jeans Contest

oleh :

tajuk contest :

tarikh tamat :
25 Februari 2011

link contest :

gambar yg dipertaruhkan :
-
-
-

Nama ibu : Nur Arzieyana binti Ariffin
Nama Anak : Muhammad Rayyan Danish b Khairul Anuar
Tarikh Lahir  : 02 Sept 2009

tag :
ibu humaira 
ibu misya
ibu hadif

sape2 nak join bleh klik link contest tu ya..
Good Luck for Me and Rayyan !!!

Ibu Hadif Giveaway 1/2011

oleh:

tajuk GA:

tarikh tamat :
1 Mac 2011

link GA :

nak join klik link di atas ok...
Good Luck..

Wednesday, February 9, 2011

1st GiveAway Ang Pow Chinese New Year


oleh:

tajuk GA:

tarikh tutup:
10 Februari 2011

link GA :

nak join klik link di atas ok...

ucapan :
Selamat Tahun Baru Cina... kalau tak silap yana, tahun ni merupakan tahun arnab kan.. so, semoga tahun ni membawa byk kebaikan dan byk keuntungan la.. raya cina ni biasanye penuh dengan tarian naga, limau terutamanya dan of coursela ang pau kan... suke sgt tgk tarian naga.. rasa mcm semangat tu ada pada naga tuh.. papepun Gong Xi Fa Cai

tag:
Ct Noorytah
Dida
Hidd
Murah Gerek

Gieyana Giveaway ~ I'm Look Younger!


oleh :

tajuk GA:

tarikh tutup:
20th February 2011, time : 20:02
 
link GA:

nk join klik link di atas ye...!
good luck!

Friday, January 28, 2011

CONTEST SENYUMAN SI CILIK

oleh :

tajuk contest:

tarikh tutup :
31 Januari 2011

link contest :

gambar yg dipertaruhkan :
-
-
-

GOOD LUCK RAYYAN DANISH !

Thursday, January 27, 2011

My Hardworking Child/Children Contest

oleh :

tajuk contest :

tarikh tutup:
10 Februari 2011

link Contest :

gambar yg dipertaruhkan :
 -
-
-
-

nak tag:
dida
aida
kak D

good luck !!!

Wednesday, January 26, 2011

1st Giveaway Ms Sunsweetsz


oleh :

tajuk GA:

tarikh tutup :
26 Januari 2011 jam 3.00 ptg

link GA :

tag:
Aida a.k.a mama adib
Mrs K
ct noorytah

Tuesday, January 25, 2011

GA CoretanMaya 2010

oleh :

tajuk GA :

tarikh tutup:
26 Januari 2011

link GA:

nak join klik link GA ye.

GOOD LUCK TO ME!!

Contest Foto Kiut

oleh:

tajuk contest:

tarikh tutup:
31 Januari 2011

link contest:

gambar yg dipertaruhkan:
-
-
-
-

GOOD LUCK FOR US...!!! NAK JOIN KLIK SINI

Friday, January 21, 2011

Contest Baby Muka Blurrr


oleh :

tajuk contest :

tarikh tutup :
25 Januari 2011

link contest :

tag:
Ct Noorytah
Dida
Hezrina
Mama RifQy
Anje


picture blurr danish :
-
-
-
-
NAMA ANAK : MUHAMMAD RAYYAN DANISH B KHAIRUL ANUAR
TARIKH LAHIR ANAK : 02 SEPT 2009
NAMA IBU: NUR ARZIEYANA BT ARIFFIN
AYAT POWER : "EH, EH... APE BENDA TUH... PENING PALE PK"

Wednesday, January 19, 2011

1st GA-promote ILY'i NATRAH

oleh :

tajuk GA :

tarikh tutup: 
28 Januari 2011

link GA:

NUR SHOP GIVEAWAY

oleh :
Nur Shop Collections

tajuk GA :

tarikh tutup:
30 Januari 2011

link GA:


Tuesday, January 18, 2011

Giveaway ~ Saya Nak Kain Tu!!!


oleh :
Syeda Collection

tajuk Giveaway:

tarikh tutup:
21 Januari 2011

link Giveaway;

nak join? klik SINI

Monday, January 17, 2011

Alycia 1st Giveaway ...


oleh :

Nama Giveaway:

Tarikh tutup:
31 Januari 2011

Link Giveaway:

nak join ? klik SINI

Friday, January 14, 2011

HAPPY BABY CONTEST



oleh :

tajuk contest :

link contest: 

ada dua kategori :
Category A : Berumur kurang dari 2 tahun pada 31 Januari 2011
Category B : Berumur di antara 2 tahun - 4 tahun pada 31 Januari 2011

tarikh tutup:
17 januari 2011

tag :
ct noorytah
hezrina 
aida

gambar danish (category A) :
-
-
-

-Gambar danish yang happy bile dpt pegang stereng kete papanyer..

Nama Anak : Muhammad Rayyan Danish b Khairul Anuar
Nama Ibu : Nur Arzieyana binti Ariffin
Tarikh Lahir : 2 September 2009

utk join klik SINI 

good luck danish !!!